..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Gealan KUBUS - prozorski sustav za najizbirljivije

Njemački proizvođač sustava za prozore i vrata GEALAN predstavio je najnoviju inovaciju GEALAN KUBUS – prozorski sustav koja ce oduševiti i najizbirljivije. Osim modernog dizajna i vrhunske kvalitete sustav zadovoljava i najviše standarde jednostavnosti i funkcionalnosti.

Novim profilima KUBUS omogućeno je više svjetlosti smanjenjem debljine prozorskog okvira i povećanjem staklene površine. Uz elegantan minimalistički dizajn i poštovanje najviših standarda kvalitete i toplinske izolacije tvrtka je zadovoljila i najzahtjevnije klijente.

GEALAN inovatori imali su vrlo kompleksan zadatak – novim profilima trebalo je dominirati staklo, a prozorski okviri trebali su biti što manje uočljivi. Pri tome je trebalo voditi računa o toplinskoj izolaciji i inovativnoj površini, boji i prilagodljivosti građevinskim visinama. Dizajn je pak trebao biti bezvremenski i elegantan. Drugim riječima, visokokvalitetni elegantni dizajnerski prozori s visokim stupnjem toplinske izolacije, jednostavni i funkcionalni.

Iako su kriteriji bili visoki, GEALAN strucnjaci osmislili su nov sustav – GEALAN KUBUS. GEALAN-KUBUS® namijenjen je modernim niskoenergetskim kucama i objektima s većim staklenim površinama, čime se dobiva veća količina svjetlosti u unutarnjem prostoru. Osnovne karakteristike profila GEALAN- KUBUS ravne su i oštre linije te nevidljivi profil, a unutarnji je spoj okvira i krila u istoj ravnini.

Jedna od prednosti jest 100 mm za ugradbenu dubinu i prednju širinu okvira krila. Novi sustav odlikuje se vecom funkcionalnošcu i jednostavnošcu. S unutarnje je strane GEALANKUBUS jednostavnoj dizajniran, bez nepotrebnih spojeva, a s vanjske strane odaje skladan dojam zahvaljujuci ravnim linijama i skrivenom krilu koje se izvana ne vidi.

Poseban naglasak stavljen je na konture okvira; u unutrašnjosti okvira nema ih, nego je središnja brtva integrirana u profi l krila, što omogucava jednostavnost održavanja.

Novi sustavi GEALAN-KUBUS proširili su ne samo novi asortiman proizvoda tvrtke GEALAN nego i ponudu na tržištu te ponudili inovativan i jedinstven proizvod za onu vrstu klijenata koji žele najbolje prozorske sustave i imaju visoke kriterije kad je riječ o dizajnu i funkcionalnosti, ali i očuvanju toplinske energije.

GEALAN- KUBUS zadovoljava i najizbirljivije klijente te svojim bezvremenskim dizajnom i kvalitetom izrade daleko nadmašuje ponudu na tržištu prozorskih sustava u cijeloj Europi

Pvc stolarija Final Forma