..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Visokokvalitetni prozori za pasivne kuće

pasivne kuće prozoriprozori za pasivne kuće

 

Visokokvalitetni prozori su za pasivne kuće važan preduvjet.Kako bi se postigla ukupna UW- vrijednost(također uključujući toplinske mostove ugradnje )ovih tzv."toplih prozora "manja od 0,85 W(m2.K)prije svega treba provesti stručno njihovu ugradnju.

Upravo prozori sa dobrom toplinskom izolacijom,odlučujuće doprinose boljoj ugodi,jer se uspijeva srednje površinske temperature održati iznad 17 C.Zbog toga se dovod topline u prostor ostvaruje na dva načina:nije više u pitanju gdje i kako se u prostoriji dovodi još potrebna manja toplina za grijanje,sam trenutak je u pasivnoj kući nekritičan:i više sati prekida u grijanju praktički se ne primjećuje.

Uz provođenje mjera za poboljšanjem toplinske izolacije i nepropusnosti,ne smije se nikako zanemariti izmjena zraka za ukučane .

Pouzdan,u točno odgovarajućoj količini,na željenom mjestu dovedeni svježi zrak bez peludi,može se postići reguliranom ventilacijom prostora.I ovdje je u prvom planu higijena zraka i ugoda .

Primjenom elektronički komutiranih istosmjernih ventilatora i protustrujnih prijenosnika topline visoke djelotvornosti,povezana je regeneracija topline sa odlučujućim poboljšanjem djelotvornosti.

 

izvor:viessmann

Pvc stolarija Final Forma