..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Garažna vrata

U ponudi imamo klasična KRILNA GARAŽNA VRATA  ( SEKCIJSKA I ROLO TRENUTNO NEMAMO U PONUDI )

Krilna garažna vrata su predviđena za prostore gdje je potrebna svakodnevna komunikacija vanjskog i unutarnjeg prostora,najčešće za obiteljske potrebe.Mogu se također napraviti kao trokrilna pa se dvoja krila otvaraju preklopno na jednu stranu po potrebi šireg ulaska u garažu npr automobilom,a ako se pak želi ući u garažu za sitne potrebe otvara se samo jedno krilo koje je tada u funkciji ulaznih vrata.

Krilna garažna vrata smo u mogućnosti izvesti u više vrsta dizajn varijanti.Tako možete birati koliko želite svjetlosnih otvora,na kojoj visini želite da se ti otvori nalaze i kojih dimenzija želite da budu.

Takva garažna vrata se mogu otvarati unutar prostorije ili prema vanjskom prostoru.Na donjoj strani garažnih vrata se nalazi prag koji omogućava zatvaranje krila garažnih vrata i dobro brtvljenje,od inoxa je tako da je otporan na propadanje.

 

Rolo garažna vrata su predviđena za garažne otvore gdje je prioritet ulaska u garažu sa većim širinama vozila ili primjerice radionski prostori gdje se ulazi u garažu sa teretima i koristi maksimalno svjetlosni otvor za ulazak.Također ne zauzimaju visinu prostora kao recimo segmentna garažna vrata koja imaju vodilice ispod stropa nego se lamele namotavaju u rolet kutiju koja je iznad vrata.Kod rolo garažnih vrata ne postoji prag tako da je olakšan ulazak u garažu.

Rolo garažna vrata se isporučuju na automatski pogon sa kvalitetnim i izdržljivim motorima za namotavanje lamela.Pogon je alternativno i ručni na kurblu,ako recimo nestane struje pa motor nije u upotrebi.Lamele su od aluminija,a zadnja lamela kod spuštanja ima gumenu brtvu tako da brtvi sa podlogom.

Dizajn rolo garažnih vrata je određen sa bojom (bijela,siva ili boja drveta),s tim da aluminijske lamele mogu biti prozirne ako je potrebno više svjetla u garaži.

 

ROLO GARAŽNA VRATA U BIJELOJ I SIVOJ BOJI

 

Sekcijska garažna vrata se mogu koristiti i na obiteljskim kućama i za potrebe radionskih ili skladišnih prostora. Nudimo sekcijska garažna vrata koja mogu imati trakasti izgled ili izgled kocke. Mogući je izgled u svim ral bojama po želji kupca. Također se mogu ugraditi i svjetlosni otvori ili pješačka vrata po potrebi.

 

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA-IZGLED KOCKE

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA U BOJI-TRAKASTI IZGLED

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA SA POMOČNIM PJEŠAČKIM VRATIMA-IZGLED KOCKE

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA SA SVJETLOSNIM OTVORIMA-TRAKASTI IZGLED

 
         
         
         
         
         
         
         
         

 

 

 

 

Galerija:
TAGOVI
Pvc stolarija Final Forma