..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Projekti

Naziv projekta:
Špansko izrada pvc stolarije sa kompletnim radovima
O projektu:

Dogovorili smo novi projekt izrade pvc stolarije i ugradnje sa kompletnim radovima u zagrebačkom naselju Špansko.

Stan ima više prozorskih stijena a neke od njih se spajaju u kut pa je bilo potrebno napraviti preciznu izmjeru kako bi cijeli posao na kraju bio dobro projektiran i funkcionalnog rasporeda.

U dnevnom boravku smo napravili trokrilan prozor koji se spaja u produžetku sa roletama na balkonu a koje su napravljene na plastičnom okviru samo bez donjeg dijela okvira. Na tu prozorsku stijenu se spajaju pod 90 stupnjeva balkonska vrata sa fikserom a na koju se opet pod 90 stupnjeva spaja balkonska vrata sa fikserom iz spavaće sobe koja ima izlaz na balkon.

Na suprotnoj strani stana su dvije sobe koje imaju po jedan trokrilan prozor a zajedno su naslonjene na zid. Ti prozori imaju masku koja je postavljena sa vanjske strane kako bi zid bio izoliran od vanjskih uvjeta.

U kuhinjskom dijelu postoji jedna prozorska stijena koja ima veliki fikser sa pogledom na balkon i balkonska vrata koja služe za izlaz na balkon.

Stan ima puno prirodnog svjetla i dobru komunikaciju između prostorija a nova stolarija će samo dodati wow efekt vlasnicima.


Pogledajte kako je bilo...

Galerija:

 


Pvc stolarija Final Forma