..::KALKULATOR CIJENA::..Zaboravili ste lozinku?
Registrirajte se!

PVC stolarija

Pomoću kalkulatora za izračun cijena sastavite vlastiti troškovnik obnove ili ugradnje pvc stolarije u Vaš objekt.
<--

Kako uštedjeti novac? Izolacijskim low-e folijama.

VARIJANTA BR.1  SA LOW-E FOLIJAMA

 

 

Drveni prozori koji su ugrađivani prije desetak godina obično imaju slabu izolaciju samog stakla. U to vrijeme standardno staklo je bilo dvostruko izo bez low- e sloja koji daje dodatnu toplinsku izolaciju prozora.

Prozori koji su u dobrom stanju i nije ih potrebno mijenjati mogu se naknadno izolirati low-e folijama koje se zalijepe na staklo i time osiguravaju cijeli vijek stakla bolje perfomanse prozora, uštedu energije

Također metoda instalacije folije ne zahtjeva preuređivanje prozorskih okvira niti se ne radi dodatna šteta koju bi bilo potrebno popraviti

Postoje i folije koje sprečavaju preveliki ulazak uv zračenja kroz staklo u prostorije i takve folije se mogu instalirati sa vanjske strane ili sa unutarnje strane prozora dok low-e folija dolazi isključivo sa unutarnje strane

 

 

 

 

 

VARIJANTA BR. 2 SA DODATNIM OKVIRIMA KOJI SE UGRAĐUJU NA POSTOJEĆI OKVIR

 

Zamjena starih stakala na drvenoj ili PVC stolariji, izvodi se specijalnim PVC profilima. Stakla je potrebno zamijeniti i na novim prozorima ukoliko se rose, magle ili je vidljivost kroz njih oslabljena na bilo koji drugi način.


Ovaj sistem montaže novih stakala pomoću specijalnih PVC profila se javio kao alternativa zamjeni kompletne stolarije i to uglavnom u slučajevima gdje je konstrukcija stare stolarije još uvijek kvalitetna.


Ovaj sustav renoviranja stolarije omogućuje vrlo brzo, efikasno i financijski dostupno poboljšanje tehničkih parametara već postojeće stolarije. Ova metoda je posebno pogodna za renoviranje povijesnih zgrada na kojima je potrebno zadržati postojeću stolariju.

 

 

Ova revolucionarna metoda zamijene jednostrukog stakla za termo-izo-staklo (br.1), je moguća ugradnjom specijalnog PVC okvira (br.2) u postojeći prozorski okvir (br.3).
Postupak se izvodi bez zahtjevnog odstranjivanja starog zastakljenja (br.4). Kod prozora „krilo na krilo" ostaje postojeće unutarnje staklo u okviru (br.6) i eventualno prozorska prozorska roleta (br.5). Ugradnjom dodatnih, kvalitetnih silikonskih brtvi, ova metoda je vrlo efikasna i financijski vrlo prihvatljiva.

 

 

Pvc stolarija Final Forma